Despre

Adventure Travel Consultant – Consultant de Turism de Aventură

Sentimentul pe care il are un alpinist atunci cand ajunge in varf este unic si fenomenal incat nu se poate replica in cateva cuvinte descriptive: incearca si tu sa ajungi acolo sus si vei putea afla. Insa toata munca din spate, tot ceea ce este necesar sa stii si sa pregatesti inainte de o aventura poate fi pus cap la cap pentru a creea o sursa de informatie bruta necesara unei aventuri reusite celor ce doresc sa se aventureze.

Fie ca esti la inceput de drum, necunoscator al alpinismului ( de ex ), sau deja un bun cunoscator cu multe aventuri in palmares, Codru Adventure isi propune sa aduca informatiile ce te pot ghida in momentul planificarii unei noi aventuri. Informatia este prezentata bruta, incluzand astfel detalii technice precum: program, rute, recomandari de cazare, echipament, financiar, birocratie si multe altele.

In functie de anotimp, de conditiile meteo, de resursele fizice sau de rutele disponibile, vom oferi poate mai multe postari pentru aceeasi aventura. Dorim prin acest lucru sa atingem necesitatiile tuturor celor dornici sa se informeze, indiferent de context. In acest fel aventurierul poate sa-si pregateasca singur (fara ghid) expeditia pe care si-o doreste din toate punctele de vedere – logistic, resurse financiare, resurse fizice. Orice ascensiune presupune experienta si pregatire insa acestea nu sunt suficiente pentru a reusi.

Cost informatie? Un ceai, poate. Aceste prezentari vin din pasiunea noastra pentru aventuri si dorim sa impartasim experientele noastre cu restul. Credem ca fiecare poate detine o informatie nestiuta pana si de cei mai cunoscatori, iar de aceea vom propune periodic organizarea unei intalniri (un ceai / o cafea) anuntate prin email/website pentru sfatuiri si detalieri.

Mai mult, nu este vorba doar despre o unica sursa de experiente. Speram ca oricine are de impartasit experientele sale in salbaticia naturii sa ni se alature, sa posteze in acest loc si astfel, sa dea mai departe si celorlalti informatiile dobandite. Ne dorim ca pe formatul postariilor propuse sa adaugam noi surse constante de aventuri vazute si prin ochii altora.

De asemenea www.codrul.com este locul unde poti sa-ti formezi o echipa (pentru a gasi parteneri de expeditie) sau cauti sfaturi si detalii ( ce nu apar pe site) pentru o noua aventura.